3 березня 2023 17:49

Злякалися? Російський клуб змінив готель в Туреччині через майбутній приїзд молодіжної збірної України

Клуб другої ліги чемпіонату Росії "Тюмень" ухвалила рішення змінити готель на тренувальних зборах у турецькому Белеку через молодіжну збірну України. Представники країни-агресорки таким чином відреагували на приїзд наших співвітчизників, наміченого на 20 березня.


Про це у коментарі пропагандистському телеканалу "Матч ТВ" розповів тренер тюменців Віктор Тренєв. За його словами, для представників країни-агресорки неприпустимо перебувати в одному приміщенні з українцями.

"Зараз розводять команди, з нами в готелі живуть гравці казанського "Рубіна" та жіночої команди "Чертаново", вони незабаром поїдуть. Ми в середині відрізку зборів перебиратимемося в інший готель, бо до цього готелю заїде молодіжна збірна України. Машина з українськими номерами перед готелем, конфліктних ситуацій не було", – сказав наставник російського клубу.

Зазначимо, що тренувальні збори української "молодіжки" у Белеку відбудуться з 20 по 27 марта. 24 марта підопічні тренера Руслан Ротаня, якого було призначено виконувачем обов'язків національної збірної України, проведуть спаринг із датчанами, а 27 – з італійцями. Влітку наші футболісти візьмуть участь у чемпіонаті Європи-2023.