3 березня 2023 15:13

Ігор КОСТЮК: "Видно, що у нас футбол поки що більше емоційний, ніж якісний"

Наставник "Динамо" U-19 Ігор Костюк прокоментував перемогу над "Інгульцем".


- Які ваші враження від гри ваших підопічних після довгої зимової перерви?


- Видно, що футбол поки що більше емоційний, ніж якісний. Але перша гра була важлива у плані результату, щоб взяти три очки. Як ви знаєте, кінцівка нашого збору виявилася не такою, як хотiли. Не можна було награвати склад, бо було багато травмованих та хворих. Сьогодні кадрові проблеми вирішили за рахунок того, що із другої команди нам дали трьох гравців для практики. Вони зіграли по 45 хвилин. Думаю, що до наступних матчів наша основна обойма буде у строю. Ми маємо тиждень, всі повинні відновитися. Будемо у всеозброєнні до матчу із СК "Дніпро-1".


- Перший тайм вийшов досить оптимістичним, а у другому пропустили непотрібний гол. Склалося враження, що щось зламалося у командній грі.


- Відбулася низка замін. У зв'язку із травмою вилетів Янчишин. Поміняли центрального захисника Боля, який грає в обороні більш надійно та конструктивно. Созонюк пропустив багато часу, і це відбивається на формі. Те саме стосується Бойченюка. У зв'язку з цим конструкція трохи шкутильгала, впала якість. При пропущеному м'ячі не було концентрації. Добре, що так усе закінчилося. Будемо працювати?


- У Янчишина щось серйозне?


- Швидше за все бокова зв'язка. Детальніше можна буде сказати після обстеження.