3 березня 2023 09:40
1

Віктор ЛЕОНЕНКО: "Ротань три команди тренує, він уже Лобановського перевершив. Коли таке відбувається, не чекайте на хороший результат, може бути лише випадковість"

Колишній форвард "Динамо" Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, висловився про призначення Руслана Ротаня в.о. головного тренера збірної України


У вівторок, 28 лютого, УАФ офіційно оголосила, що Руслан Ротань став виконувачем обов'язків головного тренера збірної країни.


Леоненко дав зрозуміти, що тренера потрібно було призначити значно раніше, і здивований можливим викликом до національної команди вінгера Краковії Євгена Коноплянки.


«Тільки в нас може бути таке. Незабаром грати, а в нас немає тренера. Наразі раптом призначили Ротаня, він викопав Коноплянку.


А чого з вулиці не взяти? Я вже втомився казати, що до збірної люди мають потрапляти, а в нас просто беруть. У нашій збірній були вже усі».


Експерт вважає, що Ротаню спочатку потрібно досягти успіху з ФК Олександрія, а у грі з Металістом 1925 року його команда виглядала невпевнено.


«По-перше, Ротаневі треба довести з Олександрією. Я не впевнений, що в нього щось там вийде. Якщо вийде, то я не правий, але таке в мене відчуття по першій грі. Металіст 1925 року для них виявився сильним суперником».


Також Леоненко заявив, що не варто чекати від Ротаня позитивних здобутків через те, що фахівець тренує одразу три команди.

«Ротань реально ще нічого не довів. Він добрий футболіст і нормальний хлопець, але чому до збірної? Давайте ще з вулиці візьмемо когось.


Ротань три команди тренує, він уже Лобановського перевершив. Коли таке відбувається, не чекайте на хороший результат, може бути лише випадковість», — сказав Леоненко в ефірі авторського ютуб-каналу.

Тут Вітя правий.