1 березня 2023 20:54

Алвес 8 років тому приставав до ще однієї дівчини в клубі Sutton - там же, де трапилося імовірне згвалтування. Вона повідомила про це у тіктоці

Ще одна дівчина розповіла про непристойну поведінку Дані Алвеса.


Нагадаємо, раніше 23-річна дівчина звинуватила екс-захисника «Барселони» та збірної Бразилії в тому, що він зґвалтував її у туалеті нічного клубу Sutton уночі 30 грудня. 20 січня Дані заарештували без права внесення застави, йому загрожує від 4 до 12 років ув'язнення.

Як повідомляє Marca, ще одна дівчина заявила, що вісім років тому в тому ж місці Алвес чіплявся до неї.

Вона записала відео в тіктоці, яке пізніше було видалено, де розповіла про те, що сталося під час нічної прогулянки у Барселоні із друзями.

«З огляду на все, що сталося останнім часом з Дані Алвесом, багато моїх близьких людей були здивовані моєю розповіддю. Коли мені було 18 років, у мене був схожий досвід із тією ж людиною, в тому ж місці.

Мені було 18 років, я була в Sutton, в тому ж нічному клубі, і спочатку все було так само: він запросив мене і мою подругу в приватну кімнату і так далі. Ми відмовилися від цього і пішли у своїх справах. Мене вражає те, що ця людина робила те саме, в тому самому місці, за однією і тією ж схемою, роками», – йдеться у ролику.