1 березня 2023 08:11

Ноель Ле Гре: "Я ніколи нікого не домагався – ні морально, ні сексуально. Не знаю, хто стоїть за цими інтригами, але рано чи пізно це з'ясую"

Ноель Ле Гре відповів на звинувачення у сексуальних домаганнях.

Щодо колишнього президента Федерації футболу Франції ведеться розслідування за звинуваченнями у сексуальних домаганнях. Зокрема, екс-президент FFF називав одну з колег «гарячою штучкою», просив тренера жіночої збірної Франції «доторкнутися до нього губами», пропонував співробітницям секс утрьох і називав генсека FFF «великою сукою», зазначаючи, що йому «корисно трахнути високу блондинку ».


«Я повністю спростовую це, і я не стояв би перед вами, якби брехав. Я ніколи нікого не домагався – ні морально, ні сексуально. Я здивований усіма цими інтригами. Я не знаю, хто за цим стоїть, але рано чи пізно це з'ясую.


Я не зробив нічого поганого, і ми з моїми адвокатами чекаємо, що буде далі. Це розслідування прокуратури. Писали «Місіс С... каже, що», але хто така місіс С...? Мої адвокати і я неодноразово зверталися до інспекторів по роз'яснення, щоб я міг відповісти на ці звинувачення, вони завжди відмовлялися надсилати нам елементи справи, щоб я міг захистити себе.


Я можу сказати, що у Федерації до мене дуже добре ставляться багато співробітників», – сказав Ле Гре в інтерв'ю L'Equipe.