27 лютого 2023 20:37

Головний тренер "Евертона" розповів про відновлення нападника Калверта-Льюїна

Головний тренер «Евертона» Шон Дайч поділився думками про проблему команди з реалізацією моментів.


«Келверт-Льюїн відновлюється, терміни назвати не можу.

Мало голів - проблема всього сезону. Попереду багато роботи. Менталітет команди повинен бути таким, щоб кожен мав змогу забити гол. Це не робота лише одного гравця. Захисників прошу зберігати ворота сухими. Все починається з того, що гравці атаки наполегливо працюють на команду, тому буде справедливо запитувати й навпаки.

Гравці повинні взяти на себе відповідальність як команда, як і всі ми, створюючи достатньо шансів і користуючись цими нагодами. Думаю, у нас покращилася ситуація з входом у штрафний суперника, сподіваюся ще й збільшити число моментів. Ми стали грати продуктивніше в атаці, але досі не можемо забивати більше. Не обов’язково створювати ідеальні моменти, можна навіть ледь витиснуті, але вони можуть зняти напругу без голів.

Сказав гравцям, що попри весь цей тиск через серію без м’ячів, у нас ростуть статистичні шанси на гол. Бо так не може тривати вічно. Кожен наступний матч дає нам вищі шанси, що ми почнемо забивати. Статистика та факти про футбол, спади та підйоми – я все це бачив. Це важливий фактор, про який слід пам’ятати», - сказав Дайч.