26 лютого 2023 18:39

"Коноплянці не пощастило": польська преса високо оцінила дії українця у невдалому матчі "Краковії"

У суботу, 25 лютого, у поєдинку 22-го туру польської Екстракляси Краковія українського півзахисника Євгена Коноплянки несподівано програла на виїзді П'ясту Глівіце з рахунком 1:2.


Український вінгер Краковії Євген Коноплянка вийшов на заміну у перерві матчу, але не зміг своїй команді уникнути поразки.

Водночас, польське видання Dziennik Рolski високо оцінило дії досвідченого українця – 5 балів. Це друга найкраща оцінка серед усіх гравців Краковії.

«Добре увійшов у гру після перерви, хоч і не так добре, як у зустрічі зі Сталлю (2:1). Він трохи пожвавив атаки, але перш ніж Коноплянка остаточно опанував поле, вони програвали 0:2. Йому не пощастило, коли після його удару м'яч рикошетом від суперника пройшов повз стійку», – написали журналісти видання.

У поточному сезоні 33-річний Коноплянка у складі Краковії провів 17 матчів у всіх турнірах, у яких забив три м'ячі та зробив двох асистів.


Наразі команда українця посідає шосте місце у турнірній таблиці Екстракляси, набравши 32 очки у 22-х матчах.

У наступному турі чемпіонату Польщі Краковія на своєму полі зіграє зі Шленськом. Матч відбудеться 5 березня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.