26 лютого 2023 09:13
1

Скандал у матчі чемпіонату Боснії: фанати "Бораца" підтримали росію та кинули фаєр у воротаря

Практично всі країни Європи засуджують агресію росії проти України, але є місця, де окупанта підтримують. Мабуть, мало хто очікував, що щось подібне станеться у Боснії та Герцеговині.


Під час матчу 20-го туру Прем'єр-ліги Боснії та Герцеговини Борац Баня-Лука - Широкі Брієг (1:0) фанати вивісили транспарант у кольорах російського прапора з епатажним написом "Слава росії".



Однак це не все, що сталося під час цього матчу. У голкіпера гостей Ренато Йосиповича ультарс Бораца потрапили на світлошумову ракету. За мить його покарали жовтою карткою.




Була версія, що голкіпер щось сказав неприємному судді. Проте за інформацією oslobodjenje.ba з посиланням на дані із суддівського протоколу, 21-річного голкіпера покарали за удар ногою по м'ячу на трибуни.


Додамо, що матч було дограно до кінця, а Йосипович залишався на полі до фінального свистка. Майже весь матч уболівальники Бораца скандували націоналістичні пісні.

Бажаю цим пiдар.сам,якi розгорнули транспорант i пiдтримали парашку, вiдчути в повнiй мiрi над власними безмозглими головами всi прєлєстi руцкага мiра,а також щоб разом з ними повiдчували i їхнi сiм'ї,якi народили таких виродк.в чи живуть разом з такими виродк.ми!!!