25 лютого 2023 10:39

"Він грає не в Україні". Вацко назвав футболіста, який може замінити Степаненка у збірній та "Шахтарі"

Віктор Вацко, відомий український футбольний журналіст та коментатор, поділився думкою про те, хто зможе замінити у збірній України хавбека Тараса Степаненка.


Віктор Вацко вважає, що опорний півзахисник донецького Шахтаря та національної команди України Тарас Степаненко у 33 роки підходить до того віку, коли варто задуматися про його заміну у нашій збірній.

На думку Вацка, Степаненко може замінити у майбутньому 25-річний хавбек Бордо Данило Ігнатенко.

«Такі якості, як у Степаненка, на даний момент є лише в одного українського футболіста. Але він грає не в Україні, і, гадаю, не повернеться сюди. Це Ігнатенко», - сказав Віктор Вацко в ефірі ютуб-каналу Vzbirna.


Степаненко провів у нинішньому сезоні за "Шахтар" у всіх турнірах 20 матчів і віддав одну результативну передачу. На сьогоднішній день на рахунку Тараса також 73 поєдинки та чотири голи на збірну країни.

Контракт гравця із Шахтарем діє до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює гравця у п'ять мільйонів євро.

Ігнатенко встиг награти у всіх змаганнях за Бордо цього сезону 24 зустрічі, двічі забити гол і віддати один асист. Також на його рахунку п'ять матчів та один гол за збірну України. Transfermarkt оцінює гравця у 1,8 мільйона євро.