25 лютого 2023 10:15

"Разом з тренерами забрали кілька віків": як Ярославський "вкрав" молодь "Металіста 1925" у "Металіст"

Тренер академії Металіста 1925 року Євген Назаров звинуватив президента харківського Металіста Олександра Ярославського в крадіжці юних футболістів.


Навесні 2021 Олександр Ярославський заявив, що відновить старий Металіст на базі клубу ФК Метал, який на той момент грав у Другій лізі. Як стверджує Євген Назаров, на цей заклик Ярославського повелася низка тренерів та вихованців Металіста 1925 року.

«Коли Ярославський повернувся до Металісту, там вирішили перезапустити академію, і у нас разом з тренерами забрали кілька віків. Мені теж пропонували, але я залишився в Металісті 1925, тому що чисто по-людськи я не міг вчинити інакше, хоч сам і вихованець Металіста.

До речі, 99% моїх вихованців залишилися зі мною, хоч їх активно зазивали до клубу Ярославського. Я дуже задоволений цим. Пішли всього пару людей», – розповів Назаров в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.

Зазначимо, зараз Металіст, як і Металіст 1925 року виступають в УПЛ, але Олександр Ярославський відійшов від футбольних справ після того, як його кортеж на смерть збив людину, і бізнесмен у терміновому порядку залишив межі України.


Фото - ФК "Металіст"