24 лютого 2023 14:45

Не всі гравці "Челсі" вважають, що новачки відповідають стандартам клубу. Поттеру співчувають

У Челсі сумніваються, що всі новачки відповідають рівню клубу.

Після покупки "Челсі" консорціумом на чолі з Тоддом Боулі склад команди поповнили 16 гравців. На них витратить понад 600 млн. фунтів з урахуванням бонусів і оренд.


Як пише The Athletic, багато хто в «Челсі» вважає, що нові власники клубу обрали шлях найбільшого опору, оскільки тепер команді, яка зовсім недавно виграла Лігу чемпіонів, потрібно пройти через тривалу, болісну перебудову.


Джерело, близьке до гравця лондонців, сказало: «Якщо ти в «Евертоні», тобто сенс спалювати все і починати з нуля. Але це "Челсі".



Не всі гравці «Челсі» переконані, що новачки відповідають стандартам клубу, і це не залежить від їхньої ціни. У «Челсі» вважають, що футболістам, які прийшли за нових власників, у клубі будуть віддавати пріоритет, і вони отримають більше ігрового часу в період з січня по травень, ніж гравці, яких вважають менш важливими для просування нового проекту.


Наприклад, в атаці Грем Поттер вважає за краще використовувати Давида Фофана, а не П'єра-Емерика Обамеянга. За даними аналітика «Челсі», 20-річний форвард, який прийшов у клуб взимку, перевершує Обамеянга за найважливішими показниками.


У команді з деяким співчуттям ставляться до завдання, з яким зіткнувся Поттер після трансферного зимового вікна. Зараз на сайті «Челсі» у списку гравців першої команди значиться 31 людина, і до них не входить, наприклад, вихованець академії Льюїс Холл, який за останні місяці отримав багато ігрових хвилин.


Наразі «Челсі» посідає 10-е місце в таблиці АПЛ, набравши 31 очко за 23 матчі.