23 лютого 2023 18:44

Джонсон вважає, що Райс досяг успіху в "Реалі". Коул вважає, що півзахист мадридців вже укомплектований

Деклан Райс може залишити "Вест Хем" влітку.


Повідомлялося, що Райсом цікавляться "Манчестер Юнайтед", "Челсі" та "Арсенал". Колишній захисник "Ліверпуля" та "Челсі" Глен Джонсон вважає, що півзахисник міг би проявити себе в мадридському "Реалі".

«Деклан Райс був би добрим для мадридського «Реала». У таких великих команд легко грати. Якби Деклан поїхав туди, він безумовно досяг успіху там. Мадридський «Реал» має стандарт і гравці, які його підтримують», – сказав Джонсон в інтерв'ю OLBG.

Однак Джо Коул вважає, що Райс не буде потрібний «Реалу», оскільки півзахист мадридців є достатньо укомплектованим.


«Кожен клуб Європи придивлятиметься до Деклана через те, що він привносить до команди. Єдиний клуб, який я б, мабуть, виключив, це, можливо, мадридський «Реал» через [Тоні] Крооса, [Луки] Модріча, [Федеріко] Вальверде, [Орельєна] Тчуамені та [Едуардо] Камавінга. Але будь-якому іншому клубу потрібен півзахисник, а Райс добрий як ніхто інший.

Я був на його місці. Ти б'єшся за свій клуб, хочеш вигравати трофеї, а потім розмовляєш зі своїми товаришами зі збірної Англії і засмучуєшся. Я впевнений, Деклан хотів би, щоб «Вест Хем» боровся за місця в Лізі чемпіонів, щоб у клубу був новий план з новим власником, але наприкінці сезону він має ухвалити рішення», – сказав екс-хавбек «Челсі» в інтерв'ю BT Sport.