23 лютого 2023 18:19

"Металіст 1925" знайшов заміну Борячуку та Зубкову: харків'яни можуть придбати форварда "Зорі"

Харківський Металіст 1925 року веде переговори з луганською Зорею про трансфер 21-річного українського нападаючого Абдулли Абдуллаєва, а також розраховує на двох гравців юнацької команди.


Як стало відомо FanDay.net, із чотирьох гравців юнацького складу Металіста 1925 року в обоймі першій команді залишаться Ігор Ногейра та Владислав Островський.


При цьому Самуель Обінайя та Леонардо Казаєс продовжать грати за молодіжку. Там же виступатиме центрбек Феррейра Тейшейра, якого цієї зими харків'янам привіз Клейтон Шав'єр.

Крім того, за нашою інформацією, Металіст 1925 року близький до підписання контракту з форвардом Абдуллою Абдуллаєвим, який був на зборах з «цифровими». Переговори із Зорею знаходяться на фінальній стадії.

Абдуллаєв може замінити у складі Металіста 1925 року Андрія Борячука, у якого закінчився термін оренди, а також Іллю Зубкова, який пішов у статусі вільного агента.

21-річний Абдуллаєв є вихованцем Шахтаря. За головну команду донецького клубу форвард так і не дебютував. У січні минулого року Абдулла перейшов до Зорю, але також не провів жодного матчу за луганську команду.


18-річний бразильський хавбек Ногейра забив три голи у контрольних матчах і став найкращим бомбардиром команди на зимових зборах. Його одноліток Островський, який грає у нападі, має в активі один м'яч.


Металіст 1925 року провів 14 матчів, набрав 18 очок і посідає сьоме місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.