22 лютого 2023 12:00

"Це жах, вони шарлатани". Екс-хавбек "Динамо" назвав клуб, в якому йому не платили зарплату

Вихованець київського Динамо Денис Скепський поділився спогадами про найгірший період своєї кар'єри в Шевардені. Раніше ходили чутки, що грузинський клуб підозрювали в участі у договірних матчах.


В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Денис Скепський назвав перехід у Шевардені найбільшою помилкою у своїй кар'єрі.

«Це взагалі жах, вони шарлатани! Мені залишилися винні гроші, там взагалі не платили зарплату. Це був найгірший період! Навіть не хочу згадувати. Я за свої гроші прожив там цілий рік».

Досвідчений хавбек додав, що керівництво грузинського клубу наобіцяло золоті гори, а врешті-решт довелося вибити зарплату різними способами.

«Мене та ще шістьох українців запросили до команди, щоб вийти до Прем'єр-ліги. Зустріли чудово, сказали, що платитимуть, все буде добре. Ми зіграли 18 матчів і не отримали жодної зарплати. Усі хлопці пішли, бо пробачили їм борги, а я – ні, бо хотів забрати гроші».

За словами Скепського, йому виплатили не всі гроші, а лише частину боргу. Денис назвав таких керівників «підлими людьми».

Скепський розпочинав свій футбольний шлях у 2000 році у Чернігові, а у 2004 році потрапив у структуру київського Динамо, але виступав лише за третю та другу команди біло-синіх.

35-річний хавбек захищав кольори Шевардені з березня 2019 року до червня 2020 року. За цей час українець провів за грузинську команду шість матчів та зробив один асист.