20 лютого 2023 19:10

"Коноплянка закохав у себе фанатів "Краковії": польська преса пояснила неоднозначність фігури Євгена

У матчі 21-го туру польської Екстракляси Краковія на своєму стадіоні обіграла Сталь Мелець із рахунком 2:1. Одним із найкращих гравців у складі краківської команди був український півзахисник Євген Коноплянка.


Краковія здобула дев'яту перемогу в Екстраклясі та продовжує боротьбу за потрапляння до топ-3. Польське видання Dziennik Polski проаналізувало гру українського вінгера Євгена Коноплянки у матчі проти Сталі.


Журналісти пишуть, що Коноплянка зумів завоювати кохання вболівальників Краковії, оскільки футболіст з таким гучним ім'ям приїжджає сюди не щороку, проте українець також зумів відштовхнути від себе значну частину з них, оскільки багато матчів пропустив через травму, що позначалося на результатах команди. .


Також фанати незадоволені, що він погано грає і не завжди повністю віддає себе грі.


Проте дії Коноплянки у другому таймі гри зі Сталлю дають надію на перспективне майбутнє футболіста.


«Друга половина матчу зі Сталлю дозволяє нам дивитися на нього оптимістичніше. Він взяв гру у свої руки, використав довгі, точні передачі та показав себе якісним гравцем. Якщо він зможе підтвердити це і у наступних матчах, ми зможемо говорити про відродження Коноплянки», – пише Dziennik Polski.


Цього сезону Коноплянка взяв участь у 16 матчах Краковії, в яких забив три голи та зробив дві результативні передачі. Його контракт із польським клубом закінчується цього літа.