20 лютого 2023 08:25

Лука Модрич: "Здивований тим, наскільки далекий "Ліверпуль" до першого місця у таблиці"

Хорватський півзахисник мадридського "Реала" Лука Модріч поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Ліверпулем" і висловився про схожість положення команд цього сезону.


"Я по-справжньому здивований, що "Ліверпуль" так далекий від першого місця в АПЛ, втім, вони можуть сказати те саме і про нас на даний момент. Дивлячись на їх склад, ми розуміємо, що в будь-який момент вони можуть відреагувати на Сподіваюся, що це не станеться в наших двох матчах, проте ми повинні бути готовими до всього.


Незважаючи на виступи обох клубів у своїх лігах, протистояння між "Ліверпулем" і "Мадридом" - одне з найкращих шоу у світі футболу. Шкода, що жеребкування звело нас разом на такій ранній стадії плей-офф, оскільки подібна гра стала б чудовим фіналом ЛЧ.


Травми футболістів переслідували обидві команди, і "Ліверпулю" було непросто в оборонній лінії. І я думаю, що у майбутній грі саме захист матиме ключове значення. Не думаю, що у двох зустрічах буде багато забитих м'ячів. Можливо, це дві рівні команди, хоча мені бачиться, що фаворити таки ми. І ми вирушимо на "Енфілд" за перемогою", - сказав Лука.