18 лютого 2023 18:55

"Евертон" обіграв "Лідс" і залишив зону вильоту АПЛ: Миколенко допоміг залишити ворота своєї команди сухими

Фото - ua.depositphotos.com


Матч 22-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Евертон приймав Лідс, відбувся сьогодні на стадіоні Ліверпуля «Гудісон Парк» і завершився перемогою господарів поля (1:0).
Український захисник Віталій Миколенко вийшов у стартовому складі Евертона на домашній поєдинок 22 туру чемпіонату Англії проти Лідса, який відбувся сьогодні на стадіоні «Гудісон Парк» і завершився мінімальною перемогою господарів (1:0).


Евертон у першому таймі створював моменти після навісів із кутових. Гольові можливості втратили захисник Джеймс Тарковськи та форвард Ніл Мопе.

Миколенко небезпечно пробивав по воротах суперника на 62-й хвилині, але голкіпер Лідса Мельє врятував свою команду.

Через дві хвилини господарі таки досягли свого – після довгої передачі від Алекса Івобі капітан Евертона Шеймус Коулмен забив у ворота Лідса з гострого кута.


Лідс жодного разу не пробив у площину воріт Евертона за весь матч.

23-річний Миколенко провів за Евертон у поточному сезоні 24 матчі у всіх турнірах, але не відзначився результативними діями.

Евертон зіграв 23 поєдинки, набрав 21 очко і піднявся на 16 місце у турнірній таблиці АПЛ, випередивши Лідс. У наступному турі чемпіонату Англії команда Миколенка 25 лютого прийме Астон Віллу.