18 лютого 2023 14:23

Мінгс вчиться грати на фортепіано: "У нашому світі дуже часто доводиться перебувати в зоні комфорту. Мені подобається робити те, в чому я нічого не тямлю, вступати в чужий світ"

Тайрон Мінґз розповів, що вчиться грати на фортепіано.


«Я не футболіст Тайрон, я Тайрон – новачок у грі на фортепіано (посміхається). У світі, де ми живемо, дуже часто доводиться перебувати у своїй зоні комфорту. Люди йдуть на роботу, приходять додому, їдять, лягають спати, і це стає трохи одноманітним.


Мені подобається робити те, в чому я нічого не тямлю, вступати в чужий світ. Мені подобається приходити на початковий рівень і говорити: "Я нічого не знаю, навчіть мене з самих азів, і подивимося, до чого це приведе", - сказав Мінгз.


Футболіст також зазначив, що йому подобається грати пісню Easy On Me Адель, але він ще не може виступати на публіці.


«Мені потрібно вийти на хороший рівень, перш ніж я почну викаблучуватися на публіці (сміється). Я хотів би вільно грати. Читання музики – це не обов'язково найскладніше, це скоріше за основу гри на фортепіано.


Я хотів би мати за плечима кілька пісень, які я міг би виконати, якщо потрібно. Мені треба перейти до класики. Я хочу грати Бетховена або щось таке», – додав захисник «Астон Вілли».