14 лютого 2023 12:25

Гендиректор "Шинника": "Ступінь важкості отриманих у бійці травм уточнюється"

Генеральний директор «шинника» Сєргєй Кулаков в інтерв'ю ЗМІ рф підтвердив, що в Туреччині сталася бійка гравців ярославської команди з українськими футболістами з клубу «Минай»:


«Не можу вам розповісти подробиці того, що сталося, тому що я перебуваю в Ярославлі, а команда – у Туреччині. Наразі ми визначаємо обставини, після чого виступимо з офіційною позицією. Щодо серйозності травм, у мене немає жодної інформації. Природно, що під час бійки можуть бути травми. Можу сказати, що між росіянами та українцями була сутичка. Хто брав участь у ній – ми зараз з'ясовуємо.


Ми не знали, що українська команда проживатиме у готелі. Ми бронювали готель ще в листопаді, у нас була позиція, щоб у готелі не проживали українські футболісти, щоб уникнути конфліктів. На той момент там нікого не було. Чому в готелі з'явилася українська команда – питання до готелю, ми розбираємося в цьому питанні. Я все чудово розумію: бізнес, гроші та все інше, але безпека має бути на першому місці.


Я в Ярославлі, у мене немає докладної інформації. Потім все опублікуємо на сайті. Найголовніше, що наразі футболісти перебувають у безпеці. Те, що написано про травми футболістів, поки що лише написано. Ступінь важкості отриманих у бійці травм встановлюється».


Прес-аташе «шинника» Ігор Мережин також підтвердив факт бійки гравців ярославської команди з українськими футболістами з клубу «Минай»: «Такий факт був. Постраждали декілька людей, але нічого серйозного, жодних переломів немає».


Як повідомлялося, 13 лютого українські гравці «Минаю» побили росіян із «шинника» у масовій бійці в одному з турецьких готелів.


Поліція Анталії не отримувала звернень у зв'язку з конфліктом: «До нас ніхто не звертався щодо будь-якої бійки в готелі. Затриманих у зв'язку із цією ситуацією у нас немає», – повідомили у поліцейській дільниці.


Фото: ФК "Минай"