13 лютого 2023 18:07

Джордан Хендерсон: "Останні результати і наша форма в сезоні загалом означають, що ми маємо прийняти багато критики"

Капітан і півзахисник "Ліверпуля" Джордан Хендерсон висловився про ситуацію клубу, а також став на захист своїх гравців за несправедливу критику на їхню адресу, інформує офіційний сайт клубу.


"Останні результати — і наша форма в сезоні загалом — означають, що ми маємо прийняти багато критики, яка на нас обрушилася. Така ціна, коли ти підписуєш контракт із великим клубом, а таких великих, як цей, небагато. Ми знаємо, які наші обов'язки і які будуть очікування від нас, тому коли стандарти впадуть, ми знаємо, що не буде браку в людях, які бажають вказати, де ми неправі.

Однак є одна критика, яку я ніколи не дозволю згаяти на наших гравцях — це звинувачення в тому, що вони не викладаються повністю, або що їхнє бажання не таке сильне, як було раніше. Я бачу їхнє бажання кожного божого дня. Я відчуваю, як сильно вони цього хочуть. Я особисто бачу, на що йдуть хлопці, індивідуально та колективно, щоб спробувати покращити ситуацію. Ніхто не викладається менш як на 100 відсотків. Результати можуть бути не такими, якими вони були останніми сезонами, але у нас не поменшало бажання бути кращими. Самовіддача сильна як ніколи", - сказав Хендерсон.