13 лютого 2023 13:29

"У нас табу на футболістів, які грали в росії": Вірт розповів, чому Селезньов не перейде у "Верес"

Юрій Вірт, який займає посаду головного тренера рівненського Вереса, розповів, чому колишній нападник збірної України Євген Селезньов не гратиме у його команді.

Вірт пояснив в інтерв'ю ютуб-каналу «Брутальний футбол», що у Вересі не буде жодного футболіста, який виступав у Росії. Саме тому у рівненській команді немає місця для Селезньова.


«Чи просився Селезньов у Верес? Ми спілкувались. Але у нас табу на тих футболістів, які грали там (у росії – прим. Fanday).


Коли до нас переходив Діма Немчанінов, то ми поспілкувалися з уболівальниками та сказали, що це останній футболіст у нашій команді, який там грав», - сказав Вірт

Зазначимо, що 37-річний Селезньов взимку 2016 року перейшов у Кубань з росії, а влітку знову повернувся до УПЛ, до Шахтаря. Захисник Немчанінов у сезоні 2017/2018 грав за Крилья Совєтов.


Нагадаємо, що Селезньов все ще сподівається побити рекорд Максима Шацьких та стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів України. На даний момент в активі форварда 117 голів (проти 124 у екс-форварда Динамо).


Цього сезону Селезньов лише один раз вийшов на поле у складі Миная і відіграв сім хвилин, це було ще 25 вересня у грі з ФК Львів (0:1).