13 лютого 2023 09:48

"Лідс" хаотично шукає тренера після ряду відмов – на черзі Нуну Ешпіріту Санту

Після звільнення Джессі Марша англійський Лідс перебрав уже дуже багато кандидатур на посаду головного тренера. І, що парадоксально, команді з півночі Великобританії всі відмовляють.


Легенда Реалу Рауль, нинішній наставник Райо Вальєкано Андоні Іраола, аргентинець Марсело Гальярдо, доволі відомий Маурісіо Почеттіно, Карлос Корберан із Вест Бромвіча, тренер Феєнорда Арне Слот — і це тільки ті прізвища, які потрапили до преси і які сказали "павичам" однозначне "ні".


Як повідомляє у своєму Твіттері відомий італійський журналіст Ніколо Скіра, зараз Лідс розглядає дві кандидатури — нідерландця Альфреда Шрьодера (про котрого писалося й раніше), який нещодавно провалився в Аяксі, та Нуну Ешпіріту Санту. Шанувальники англійського футбола пам'ятають португальця по роботі у Вулвергемптоні і недовгому періоду у Тоттенгемі.


Відзначимо, що наразі "білі" знаходяться 17 сходинці, маючи 19 очок. Втім, вже у понеділок ввечері Евертон може посунути Лідс до зони вильоту — для цього йому потрібна перемога над Ліверпулем у дербі Мерсисайду.