12 лютого 2023 21:14

Магуайр після 2:0 з "Лідсом": "Я капітан команди, її інтереси для мене набагато вищі за особисті. Граю я чи ні, перемоги найважливіше"

Харрі Магуайр прокоментував перемогу «Манчестер Юнайтед» над «Лідсом» (2:0).


«Перемога в матчі найважливіша. Я – капітан команди і ставлю її інтереси набагато вищі за особисті. Граю я чи ні, я хочу, щоб команда перемагала та досягала успіхів. Досі це був хороший сезон, попереду, як і раніше, багато роботи та важливих матчів, але приємно приїхати сюди, здобути перемогу всуху та порадувати вболівальників.

Ми знали, що виїзд на «Елланд Роуд» буде непростим, що будуть моменти, коли суперник увімкнеться, і це траплялося на початку кожного тайму. У другому таймі довелося боронитися, але ми зосередилися. Ми знали, що виявимо наш рівень і що маємо боротися за кожен м'яч і не допустити гола у наші ворота.

Потрібно віддати належне хлопцям та їхньому [командному] духу. Ми знаємо, наскільки важливою є ця перемога для наших уболівальників, оскільки раніше на тижні ми не досягли цього і були розчаровані. Ми знали, що сьогодні йшлося про реванш і взяли його», – сказав капітан «Манчестер Юнайтед» в інтерв'ю Sky Sports.