12 лютого 2023 18:25

Саррі: "Гравці "Лаціо" втратили гостроту після перемоги над "Міланом"

Головний тренер римського "Лаціо" Мауріціо Саррі прокоментував домашню поразку від "Аталанти" в рамках 22-го туру італійської Серії А.


"Ми втратили голову, пропустивши другий гол. У нас був непоганий початок, були шанси вийти вперед, а потім зрівняти рахунок. Але коли ми не змогли реалізувати їх, а потім пропустили другий гол, ми так і не змогли прийти до тями.

Очевидно, що кякщо говорити про певних гравців, їх 100% готовністю є вирішальною. На щастя, Іммобіле стабільно грає протягом останніх 10 днів, ми сподіваємося, що він зможе продовжити, а потім відновити свою форму.

У сезоні трапляються програні битви, але ми точно не програємо війну. Залишилося 16 турів, ситуація в таблиці напружено, і ми не можемо думати про те, щоб просто здатися зараз. Попереду у нас є команди, які краще укомплектовані, але це не означає, що ми не будемо старатися до самого кінця.

Деякі з наших ключових гравців втратили гостроту після гри з Міланом, вони робили різницю в той період сезону. На даний момент нам важко бути блискучими та ефективними в атаці, але ці якості повернуться.

У нас були шанси забити сьогодні і повернутися в гру, відчуваючи, що якби ми зрівняли рахунок, ініціатива всього матчу перейшла б на нас", - розповів коуч римлян.