11 лютого 2023 11:16

"Коноплянка припустився принципової помилки": тренер Краковії залишився незадоволеним вінгером і повідомив про його травму

Головний тренер польської Краковії Яцек Зелінський напередодні виїзного матчу 20-го туру Екстракляси з Легією розповів про стан українського півзахисника Євгена Коноплянки.

Наставник краківської команди Яцек Зелінський анонсував зміни у складі команди порівняно з останнім матчем проти Корони (1:2). У цій грі український вінгер Євген Коноплянка порушив правила у своєму штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті.


Зеліньскі заявив про помилку українця, але додав, що команда ще мала час врятувати матч.


«Безперечно, зміни будуть, це очевидно. Уся команда програла. Коли ми перемагаємо, ми виграємо усі. Звичайно, Атанасов і Коноплянка припустилися принципових помилок, але ще був час переламати хід гри».


Також головний тренер повідомив, що Коноплянка зазнав травми на тренуванні команди.

«Євгенію Коноплянці роблять МРТ. Він отримав травму під час тренування у четвер», – цитує Зеліньскі Dziennik Polski.

У поточному сезоні 33-річний Коноплянка у складі Краковії провів 15 матчів у всіх турнірах, у яких забив три м'ячі та зробив один асист.


Наразі команда українця посідає шосте місце у турнірній таблиці польської Екстракляси, маючи у своєму активі 28 очок.


Найближчим туром Краковія зіграє на виїзді з Легією. Матч відбудеться 12 лютого і розпочнеться о 18:30 за київським часом.