11 лютого 2023 10:16

"Яремчук виконав свої обов'язки". Зірка "Брюгге" захистив українського форварда та виправдав його гольову засуху

Досвідчений воротар Брюгге Сімон Міньйоле прокоментував дії нападаючих команди в домашньому поєдинку 25-го туру чемпіонату Бельгії проти Юніона (1:1).


Український форвард Брюгге Роман Яремчук вийшов у стартовому складі на матч проти Юніона. Форвард був замінений на 65-й хвилині і за цей час він не зробив жодного удару у ворота суперника.

Зірковий голкіпер Брюгге Сімон Міньйоле, який шість років відіграв у Ліверпулі (204 матчі у період з 2013 по 2019 рр.), у коментарі клубної прес-служби оцінив роботу нападників у поєдинку проти одного з лідерів чемпіонату Бельгії.

«В останні тижні Ланг дуже добре поводиться не лише на полі. Він демонструє чудовий менталітет та тягне за собою хлопців. Яремчук також упорався зі своїми обов'язками у першому таймі. Але нападаючі живуть за рахунок голів. Коли команда погано біжить і м'ячі не залітають, важко увійти до цього ритму».

27-річний Яремчук у дебютному сезоні провів за Брюгге 19 матчів, забив два м'ячі та віддав три гольові передачі.


Зауважимо, що безрезультативна серія форварда налічує вже 10 матчів. Востаннє він забивав ще у листопаді минулого року.


Наразі команда українця перебуває на четвертій позиції у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії з 42 балами в активі.


У наступному турі Ліги Жюпіле Брюгге зіграє на виїзді проти Серкль Брюгге. Дербі відбудеться 19 лютого і розпочнеться о 14:30 за київським часом.