6 лютого 2023 22:34

Еммануель ФРІМПОНГ: "Зінченко казав мені: "Вау, ти колись грав за "Арсенал", а ти маєш номер телефону ван Персі або Фабрегаса"

Колишній одноклубник Олександа Зінченка по «Уфі» Еммануель Фрімпонг розповів, як вчив гравця англійської перед його трансфером в «Манчестер Сити».

«Він тренувався з нами, а потім у клубі («Уфі» - прим.) вирішили його підписати. Він дізнався, що я приїхав з Англії й запитав, чи можу я навчити його англійської мови.


Я подумав, що він просто так хоче її вивчити, не знаючи, що він невдовзі переїжджає до Англії.

Хочеться думати, що я допоміг йому, бо він дуже добре розмовляв англійською ще до того, як приїхав в Англію. Він дуже розумний, дуже швидко підхоплює якісь речі, через 10 уроків він вже добре розмовляв.

Завжди знав, що Зінченко буде топгравцем, єдине йому треба набрати вагу, бо він досі виглядає трохи худим. Він дійсно виріс як гравець, і я дуже радий, що він грає за «Арсенал», тому що він любив «Арсенал» і був великим фанатом Арсена Венгера, казав мені: «Вау, ти колись грав за «Арсенал», в тебе є номер телефону ван Персі або Фабрегаса?».

Зазвичай таке у футболістів питають вболівальники, Олександр тоді ставив мені питання як фанат, а не як одноклубник. Щоразу, коли ми розмовляли, мова заходила про «Арсенал». Не дивно, що тепер він там грає, бо він дуже любить цей клуб», — сказав Фрімпонг.