6 лютого 2023 16:57

Невілл: "Не думаю, що МЮ виграє АПЛ, але вони виглядають щасливими та згуртованими. "Сіті" трохи похмурий, їм треба вийти з цієї ситуації"

Гарі Невілл висловився про нинішній стан «Манчестер Юнайтед».


«Я не думаю, що «Манчестер Юнайтед» доб'ється [перемоги в АПЛ], я думаю, що вони зазнають невдачі. Ситуація із травмою Еріксена теж непроста.


Але вони все добре, вони борються і знову виглядають щасливими, і це дуже важливо. Якщо ви фанат Манчестер Юнайтед, то хочете, щоб гравці виглядали щасливими на полі. Я впевнений, що вболівальники «Евертона» думають так само, як і фанати багатьох інших клубів, які мали важкі часи, ви подивіться на «Ньюкасл» і побачите, як вони щасливі.


Я не думаю, що вони [МЮ] виграють титул, я ніколи не думав, що вони виграють. Я думав, що «Ман Сіті» переможе, але на їхньому місці я б хвилювався. «Юнайтед» виглядає щасливою компанією, «Сіті» зараз виглядає трохи похмурим. Кілька тижнів тому я думав, що це стосується і "Тоттенхема", але вони вийшли з цієї ситуації, і "Сіті" теж має вийти з неї.


«Сіті» виглядає так, ніби їм потрібно, щоб головний тренер, гравці та тренерський штаб зібралися в кімнаті та сказали: «Давайте висловимо свою думку», бо, схоже, там хтось бурчить.

«Але «Юнайтед» виглядає згуртовано, виглядає солідно і виглядає так, ніби рухається висхідною траєкторією… вони перебувають у хорошому становищі, і через кілька тижнів їх чекає важлива гра проти «Ньюкасла» у фіналі Кубка ліги.


Це блискучий матч, який сповнений ризиків з точки зору того, через що пройшли обидва клуби», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».