6 лютого 2023 08:37
1

Колишня Вербича разом із сином одержують смертельні погрози від фанатів: українка згадала загули екс-легіонера "Динамо"

Модель Альвіна Лаллі оприлюднила погрози, які отримала від одного з фанатів Панатінаїкоса, за який виступає її колишній – Беньямін Вербіч.


Дівчина у своєму Instagram показала повідомлення від одного з фанатів. "Кілер Андре Грей шукає тебе з твоїм малюком. Поверни дитину словенському чарівнику в зеленому (кольори Панатінаїкоса, за який виступає Вербіч – прим.). Бажаю, аби твоя країна перетворилась на поле, поверни дитину назад".


У відповідь Альвіна виклала деякі світлини Вербіча з гулянок, зокрема на яких він сидить з цигаркою. "Чи повинна я віддати дитину цьому чоловіку? Не думаю так... Його шкідливі звички, агресія, жорстокість та нестача освіти. Чи ти хочеш, аби мого сина виховувала гей-пара? Ще одне повідомлення з погрозами, і поліція тебе знайде.


Головна причина – те, що люди не бачать ситуацію з обох сторін. Правда відрізняється від того, що вони очікують почути. До речі, ці світлини були викладені в інтернет раніше, але чомусь забанені для твоєї країни (Греції). Можливо хтось боїться показати своє справжнє обличчя?" – написала дівчина у своєму Instagram.




Неужели с Катериной!!! ???