2 лютого 2023 12:35

"Це найгеніальніше рішення нинішнього міжсезоння в УПЛ". Блогер похвалив "Львів" за рішення підписати воротаря "Дніпра-1"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграмі поділився думкою про перспективи "Львова" залишитися в УПЛ.


Дієві кроки Львову задля порятунку
Вирішення воротарського питання

Поважна публіка знає вже з місяці два, де були найрукодупіші кіпери в УПЛ! Так, в ФК Львів. Перед початком сезону команда мала величезні труднощі з комплектацією, тому воротарів нормальних знайти не змогли. Запросили поспіхом лише тих, що пропустили на 7.01 голів більше, ніж пропустив би середній голкіпер (пост-шот модель Wyscout). За моделями інших постачальників цифри ще більші.

Останнє місце львів’ян саме про це: їх захист допустив в моментах лише трохи більше за...Динамо! Це цілком пристойний показник для команди УПЛ, яка бореться за приблизно 12 місце.
Розмін Васильєва на Дитятьєва точно не даунгрейд, враховуючи не надто видатну гру в повітрі першого. Тож немає передумов посипатися навесні.

Спочатку підписали Олександра Рибку, а ось з’явилася інформація про Валерія Юрчука. Це, мабуть, найгеніальніше рішення нинішнього міжсезоння в УПЛ загалом! І ось чому! Так, оскільки Валерій виховувався ще тоді, коли гра ногами для кіперів не була чимось обов’язковим, то дніпряни і вирішили розлучитися. 32 роки, а вони будують проект на декілька років наперед. Але якщо ми говоримо виключно про відбиття ударів, то Юрчук, напевне, найстабільніший кіпер України останніх років 5. В чому стабільність:
- граючи в Першій та Другій лігах (4163 хвилини) врятував свої команди від 5.02 голів (33.02 очікувані - 28 пропущених)
- за Дніпро-1 в УПЛ провів 3424 хвилини та врятував команду від 10.57 (!) голів (56.57 очікуваних - 46 пропущених)

Тож вітаю менеджмент Львова, вони подарували своїй команді реальний шанс залишитися в УПЛ! Можливо ще не запізно.

P.S. Дивує, як глядачі Сетанти обрали Трубіна, який в УПЛ не рятував (Шахтар в мінусі), та проігнорували Мозіля, який систематично витягав Металіст 1925 з потойбіччя (+9.17 менше очікування). А потім ми дивуємося результатам виборів до ВР. Зв’язок тут прямий...


Фото: СК "Дніпро-1"