1 лютого 2023 13:53

Гарі Невілл: "Мане, Салах і Фірміно - найкраща трійка нападників в АПЛ з часів Руні, Роналду і Тевеса. Непросто знайти гравців краще на ці позиції"

Гарі Невілл висловився про спад «Ліверпуля».

«Як «Ліверпуль» може отримати гравців краще, ніж ті, що мали? Атакуюча трійка у них була однією з найкращих, які я коли-небудь бачив. Найкраща трійка нападників за останні 10 років – забудьте про «Сіті» – це були Маня, Сала і Фірміно. Вони стали кращими в АПЛ після тих часів, коли «Юнайтед» мали Руні, Роналду і Тевес, вони були неймовірні.


Трійка нападників «Ліверпуля» встановила стандарт за останні 10 років, так само як і оборонна четвірка з ван Дейком, Робертсоном, Александер-Арнолдом та Алісоном, і буде непросто знайти кращих гравців на ці позиції.


Можливо, вони трохи постаріли разом, але це не критика Юрґена Клоппа. Він не мав 100 мільйонів фунтів, які йому, ймовірно, знадобилися б, щоб змінити гравців. Так, він навів Дарвіна Нуньєса, але, можливо, надто пізно з погляду збереження того, що було.


Юрген Клопп зробив неймовірну роботу у «Ліверпулі». Я б не став його критикувати, і я не кидатиму в нього каміння в нього цього року. Коли команда та тренер досягають успіху протягом чотирьох чи п'яти років, я згоден дати їм перерву на сезон.


Вони заробили достатній кредит довіри, щоб я міг сказати: «Я довіряю вам як тренеру, я довіряю вам як групі гравців, я думаю, що ви повернетеся і знову досягатимете результатів», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».