30 січня 2023 16:44

"Хочу присвоїти "Евертону" менталітет переможця". Дайч - про призначення тренером "ірисок"

Новий головний тренер "Евертона" Шон Дайч прокоментував своє призначення на посаду ліверпульського клубу. Англійський фахівець змінив на цій посаді Френка Лемпарда, якого було звільнено через становище клубу в турнірній таблиці — 19-те місце Прем'єр-ліги.


«Для мене є велика честь стати менеджером «Евертона». Я та мої співробітники готові допомогти цьому чудовому клубу повернутися в потрібне русло. Я знаю про пристрасні фанати «Евертона» і про те, наскільки дорогий їм цей клуб. Ми готові працювати та дати їм те, що вони хочуть.

Наша мета – створити команду, яка працює, бореться і з гордістю носить емблему на грудях. У цій команді є якість. Але ми маємо змусити її сяяти. Це робота мене та моїх співробітників. Наше завдання – переконатися, що ми будуємо команду тактично та технічно, даємо гравцям організованість, даємо їм свободу грати, насолоджуватися футболом.

Але це потребує часу. Ми повинні змусити команду працювати так, як я вважаю за потрібне для перемоги в матчах. Я хочу привласнити їй менталітет переможця», — наводить слова Дайча офіційний сайт «ірисок».