26 січня 2023 09:48

Хавбек "Інтера" може опинитися в "Ноттінгем Форест"

28-річний півзахисник "Інтера" Роберто Гальярдіні може змінити не тільки клуб, а й чемпіонат – і переїхати до "Ноттінгем Форест". Але не тому, що "лісники" запропонували "неро-адзуррі" значну суму або ж Гальярдіні зацікавив величезний особистий контракт. Усе набагато простіше: Роберто хоче отримувати більше ігрового часу, повідомляє football-italia.net, тому не планує подовжувати контракт з "Інтером", який закінчується влітку.


"Я більше не готовий грати так мало, оскільки відчуваю, що перебуваю в хорошій формі та можу ще багато чого дати команді. Хочу грати та заявити про свої найкращі якості", – зізнався Гальярдіні в інтерв'ю Sky Sport Italia.


Якщо для 28-річного хавбека пріоритетним бачиться ігровий час, а не оклад – наразі Гальярдіні, який перейшов з "Аталанти" до "Інтера" за 22 мільйони євро у 2017 році, заробляє приблизно півтора мільйона євро за сезон, – стає зрозумілим інтерес "Ноттінгем Форест". Англійському клубу необхідне підсилення півзахисту, а Роберто в 175 матчах у Серії А забив 16 голів. Не виключено, що його екс-партнер по команді Ремо Фройлер, куплений "лісниками" минулого літа за 9 мільйонів євро, вже дав найкращі рекомендації і клубу, і Гальярдіні. Ймовірно, за даними Sky і Gazzetta, "Інтер" і "Ноттінгем Форест" уже обговорюють потенційний січневий трансфер хавбека, щоб він не поїхав із Мілана влітку як вільний агент.