24 січня 2023 13:24

"Коноплянка у досить гарній формі": головний тренер "Краковії" обнадіяв українця на другу частину сезону

Головний тренер польської Краковії Яцек Зелінський підбив підсумки підготовки команди, за яку виступає український півзахисник Євген Коноплянка, до другої частини сезону.


Наставник Краковії Яцек Зелінський зазначив, що є проблеми із забивним форвардом, але задоволений роботою команди у захисті.


«Загалом ми не забили багато голів у рамках підготовки до другої частини сезону. Нашою головною перевагою була гарна гра в обороні».


Також польський тренер сподівається на прихід нових гравців та відзначив гарну форму Євгена Коноплянки.


«Залишається лише питання організації півзахисту. Травмовані повернуться, Коноплянка у досить гарній формі і виглядає непогано, тож розберемося. Розраховую на три трансфери, можливо, в останній момент вдасться отримати ще когось на півзахист», – цитує Зеліньскі Dziennik Polsky.

Коноплянка перебрався до Краковії із Шахтаря взимку 2022 року у статусі вільного агента. Цього сезону 33-річний вінгер провів за команду 13 матчів у всіх турнірах, де забив три голи та віддав одну гольову передачу. Контракт українця з клубом розрахований до кінця цього сезону.

У найближчому матчі чемпіонату Польщі Краковія зіграє на своєму стадіоні із Гурником Забже. Матч відбудеться 30 січня та розпочнеться о 20:00.


Наразі команда українця посідає восьме місце у турнірній таблиці Екстракляси, набравши 25 очок у 17-ти матчах.