21 січня 2023 08:04

Малиновський допоміг "Марселю" вийти до 1/8 фіналу Кубка Франції: українець був близьким до дебютного голу за новий клуб

У п'ятницю, 20 січня, Марсель додому в рамках стадії 1/16 фіналу Кубка Франції обіграв Ренн (1:0) і вийшов у наступний раунд турніру. Глядачі стали свідками напруженої гри.


У першому таймі статистична перевага була за господарями поля. Марсель перевершив суперника за ударами (6:1) і влученням у ворота (2:0). Також команда Малиновського провела більше атак, аніж суперник (62:46).

29-річний український півзахисник мав шанс забити вже на 10-хвилинці гри, однак м'яч після його прямого удару зі штрафного влучив у штангу. Перша половина гри закінчилася без голів.

У другому таймі Марсель все ж таки вийшов уперед силами Маттео Гендузі, який з меж штрафного майданчика вразив ворота суперника, скориставшись псом Жордана Верету.

Ренн після пропущеного голу став більше контролювати м'яч (55%:45%), проте це не допомогло їм створити велику кількість небезпечних моментів біля воріт Марселя і зрівняти рахунок.

Таким чином, 1:0. Марсель пройшов до 1/8 фіналу Кубка Франції.