20 січня 2023 10:50

Колишня англійська футболістка розповіла про погрози російського таксиста під час ЧС-2018

Колишня футболістка збірної Англії Алекс Скотт у своїй автобіографії розповіла історію, що шокує, про погрози з боку таксиста з Росії під час чемпіонату світу 2018 року. За словами англійки, яка працювала тоді репортером ВВС, її врятувала згадка імені президента Росії Володимира Путіна.


«Водій подивився на мене та ламаною англійською сказав: «Скажи своїм друзям, що вони тебе більше ніколи не побачать». Я сказала йому, що його не розумію. Тоді він за допомогою перекладача сказав таке: «Сьогодні ввечері я не відвезу тебе додому. Ти поїдеш зі мною», — наводить цитати із біографії Скотт Mirror.

Скотт також розповіла, що водій розповів їй про «жахливі речі», які він робив із такими жінками, як вона. Таксист спілкувався з колишньою футболісткою ламаною англійською і використовував перекладач. Жінка написала своєму агенту: «Якщо я не повернуся за 15 хвилин, можете відправляти пошукову групу».

Коли автомобіль проїжджав повз Кремль, Скотт запевнила таксиста, що має зустрітися там із Путіним наступного дня: «Путін! Я зустрічалася вранці з Путіним! Ти не можеш мене вбити. Я маю завтра зустрітися з Путіним». Водій не повірив жінці, зі сміхом заявивши, що вона не могла бачитися із президентом Росії. Тоді вона показала кілька фотографій із Путіним: «Якщо я не побачу Путіна завтра, він знайде тебе».

Скотт повернулася в готель, зумівши втекти з автомобіля, незважаючи на те, що таксист таки спробував поцілувати її.