16 січня 2023 17:24

Гарі Невілл: "Ерік тен Хаг знає, що хоче робити, він готовий ризикувати, він сам собі господар"

Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" Гарі Невілл висловився про роботу головного тренера "червоних дияволів" Еріка тен Хага, інформує Sky Sports.


"Я зачарований роботою, виконаною тен Хагом. Якби мені чотири місяці тому сказали, що "Манчестер Юнайтед" буде в нинішньому становищі, я сказав би, що на це немає жодних шансів. Я сказав би, що вони опиняться в середині таблиці. У минулому сезоні, на початку цього я думав, що вони вкрай далекі від нинішнього становища.

Я думав, вони переплатили за Антоні, я думав, що вони переплатили за Каземіро. Це виглядало як звичайна паніка у клубі. Варто зазначити, що не треба надто захоплюватися, але тренер проробив велику роботу не тільки на полі, а й з гравцями, враховуючи те, як він їх об'єднав, цей дух, який він їм прищепив, і те, як він справлявся із серйозними ситуаціями. Над Гаррі Магвайром нависала велика хмара протягом багатьох місяців, можливо, року. Чи має він грати? Чи не має він грати? Ситуацію з Кріштіану Роналду було врегульовано ідеально.

Ерік залишив Антоні за 90 мільйонів фунтів на лаві запасних у матчі з "Манчестер Сіті". У нього немає жодних проблем для того, щоб залишити гравця за 90 мільйонів на лавці. Люк Шоу грав на позиції центрального захисника замість Лісандро Мартінеса. Це сміливі рішення – я думав, що Мартінес гратиме, я думав, Шоу буде лівим захисником.

Але тен Хаг знає, що хоче робити, готовий ризикувати, він сам собі господар. Він зробив дуже, дуже, дуже хорошу роботу. Визначну роботу", - сказав Невілл.