15 січня 2023 17:05

"Ювентус" не звільнить Алегрі до літа, але вивчає можливість запрошення Конте чи Зідана

Керівництво «Ювентуса» розчароване поразкою від «Наполі» з рахунком 1:5, проте позиції головного тренера команди Массіміліано Алегрі поки не ставляться під сумнів. Проте влітку фахівець таки може залишити команду, повідомляє Football Italia.


За інформацією джерела, хоча в "Ювентусі" розуміють, що в розгромі від неаполітанців є вина Алегрі, при ньому клуб також видав восьмиматчеву переможну серію, протягом якої "чорно-білі" не пропускали м'ячів.


Крім того, керівництво клубу враховує контракт спеціаліста, який розрахований до 2025 року. Зарплата Алегрі за цією угодою становить €7,5 млн за сезон, у разі звільнення клуб повинен буде виплатити серйозну неустойку.


Туринці все-таки розглядають як можливу заміну нинішньому тренеру інших фахівців, серед яких екс-тренер «Реала» Зінедін Зідан та наставник «Тоттенхема» Антоніо Конте, але їхнє запрошення разом зі звільненням Алегрі обійдеться клубу в суму € 60-90 млн – величезні гроші для клубу, щодо якого ведеться розслідування щодо причетності до фінансових махінацій.