15 січня 2023 13:50

Левандовські запропонували "Реалу" до "Барси" минулого літа. Мадрид відмовився через його вік і форму Бензема

Роберт Левандовскі перейшов до "Барселони" після того, як отримав відмову від "Реала".


Як стверджує Relevo, минулого літа форвард зрозумів, що хоче змінити ситуацію після 7 років у Мюнхені, і повідомив про це агенту Піні Захаві, який зайнявся вивченням ринку. Захаві контактував із різними клубами і давав їм зрозуміти, що Левандовський має намір залишити «Баварію».

Насамперед агент зв'язався з «Реалом», оскільки перехід до мадридського клубу був пріоритетом для поляка. Левандовскі вважав, що проект «Реала» підходить йому та відповідає його амбіціям. Крім того, і форвард, і його родина дуже хотіли переїхати до Іспанії.


Незважаючи на готовність Левандовського перейти до «Реалу», мадридський клуб відмовився від можливості підписати його, хоча раніше Флорентіно Перес хотів бачити його в команді. «Реал» вважав, що Роберт вже надто віковий футболіст, а також не захотів його підписувати, оскільки попередній сезон став найкращим у кар'єрі Каріма Бензема. Їх вважали несумісними. Кіліан Мбаппе був єдиним гравцем атаки, який цікавив «Реал» минулого літа.

Коли Реал відмовився від Левандовського, з ним зв'язалася Барселона. Бажання Роберта жити в Іспанії відіграло вирішальну роль. "Барса" представила форварду свій проект, а бесіда Хаві остаточно переконала Левандовського дати згоду на перехід.