14 січня 2023 13:43

"Тоттенхем" може продати Кейна, щоб підписати Гвардіола. Харрі - головна мета "Баварії"

"Тоттенхем" зацікавлений у трансфері захисника "Лейпцига".


За інформацією журналіста Крістіана Фалька, увагу англійського клубу привернув Йошко Ґвардіол. Щоб виграти конкуренцію за підписання хорвата, "шпори" можуть продати нападника Харрі Кейна.


«Харрі Кейн, як і раніше, є головною метою мюнхенської «Баварії» на позицію нападника. Вони знають, як важко підписати англійського гравця з АПЛ, але він ще не підписав новий контракт, а це означає, що надія все ще є.


Крім того, у Мюнхені чули про чутки з «Лейпцигу» навколо Йошка Гвардіола. Клуб сказав, що він залишиться, але ми чули, що Крістофер Вівелл із «Челсі» налагоджував контакт, щоб спробувати отримати його або взимку (вони сказали «ні»), або влітку.


Я думаю, що влітку буде деяка активність, і ось сполучний момент із чутками про Кейна: «Тоттенхем», як і раніше, дуже зацікавлений у Гвардіолі, тому «Баварія» розраховує на деякий рух у цьому питанні, оскільки «Тоттенхему» потрібні гроші, щоб купити Гвардіола.

Їм доведеться продати Кейна, якщо він не продовжить контракт; якщо вони зможуть домовитись про угоду з «Баварією» або, можливо, з мадридським «Реалом», тоді на Гвардіола будуть гроші», – сказав Фальк.