13 січня 2023 10:30

Кулібалі: "Весь "Челсі" стоїть за Поттера. Хочемо допомогти йому і зробити так, щоби він пишався"

У перенесеному матчі 7 туру АПЛ Челсі поступився Фулгему з рахунком 1:2, а єдиним м'ячем у складі "аристократів" відзначився Каліду Кулібалі. Після гри сенегальський оборонець прокоментував те, що сталося.


"Ми знаємо, що вболівальникам це важко. Ми зробимо все, щоби змінити цю ситуацію, і я сподіваюся, що вболівальники продовжать вірити у цю команду.


На тренера і на команду чиниться великий тиск, але всі стоять за тренера. Ми хочемо допомогти йому і зробити так, щоби він пишався. Зараз це важко, але ми зробимо все. Ми будемо допомагати один одному, і як команда будемо працювати далі.

Ми знаємо, що у нас багато травмованих і є відсутні гравці, тепер травмувався і Деніс Закарія. Зараз важко, але ми повинні продовжувати працювати. Ми не можемо залишатися такими і чекати, поки вони повернуться, щоб показати щось інше на полі. Це складна ситуація, але ми не можемо скаржитися на це, ми просто повинні наполегливо працювати та продовжувати вірити.

Фелікс — талановитий футболіст, він важливий гравець для нас. Ми побачили за 60 хвилин, на що він здатен, він уміє багато хороших речей. Він може змінювати гру, може забивати і віддавати багато передач. Ми знаємо, що він збирається нам допомогти, і мати гравця, який може змінити ситуацію, добре для впевненості команди" — передає слова 31-річного оборонця офіційний сайт "синіх".