12 січня 2023 12:20

"Фолу не було, хотів допомогти "Марселю" зберегти рахунок". Малиновський розчарований жовтою карткою у матчі з "Труа"

29-річний український хавбек Марселя Руслан Малиновський дав коментар після виїзного матчу своєї команди проти Труа (2:0) у рамках 18 туру Ліги 1.


У поєдинку проти Труа Малиновський з'явився на полі на 67-й хвилині гри вже за рахунку 2:0 на користь своєї команди. Особливо українець нічим не запам'ятався, окрім жовтої картки, яку примудрився отримати буквально відразу ж після виходу на поле.

«Я щасливий, що зіграв свої перші хвилини та допоміг команді здобути важливу перемогу. Розчарований жовтою карткою, бо там не було фолу, як я вважаю. Просто намагався допомогти команді зберегти рахунок».
Відзначив Малиновський та підтримку вболівальників у цій грі, висловивши їм подяку та повагу.

«Вболівальники виняткові. Весь стадіон підтримував нас, ніби ми граємо вдома, дякую всім. У наступній домашній грі буде спекотно», – сказав гравець у коментарі La Provence.

Зазначимо, що після перемоги над Труа Марсель закріпився на третьому місці у турнірній таблиці чемпіонату Франції. В активі команди 39 очок після 18 зіграних поєдинків. Від лідера ПСЖ Марсель відстає на вісім балів. Наступний матч команда зіграє вдома проти Лор'яна 14 січня.