11 січня 2023 23:38

Екс-співробітниця FFF заявила, що Ле Гре дорікав їй у небажанні з ним спати. Її колега повідомила, що виконком знав про домагання, але заплющував очі

Ще дві колишні колеги президента Федерації футболу Франції дали свідчення проти нього.


Одна з жінок, яка раніше обіймала керівну посаду, в ході розгляду, організованого Генеральною інспекцією з освіти, спорту та досліджень, заявила, що відчувала себе приниженою Ноелем Ле Гре, який «поводився неналежно, найчастіше під впливом алкоголю».


Вона стверджує, що неодноразово отримувала запрошення повечеряти й настирливі повідомлення: Ти гарна, розумна. Ось що казав мені Ноель Ле Гре. Я вважала таке ставлення з боку президента федерації недоречним». Також вона повідомила, що отримувала від керівника закиди за те, що "не хоче з ним спати".

Інша жінка, яка пропрацювала у FFF близько 10 років, звинуватила виконавчий комітет організації в тому, що той заплющував очі на те, що відбувалося: «Були відповідні доповідні записки, і виконком був у курсі, проте наслідків жодних не було. Так, у федерації були і сексуальні домагання, і психологічні знущання. Про це знали всі!