11 січня 2023 20:07

FA розслідує підозрілі ставки на жовтий захисник "Оксфорда" у матчі з "Арсеналом". Фанати "канонірів" хвалилися, що виграли сотні фунтів

Футбольна асоціація Англії (FA) розпочала розслідування матчу "Оксфорд" - "Арсенал".


Лондонська команда обіграла "Оксфорд" на стадії 1/32 фіналу Кубка Англії (3:0). Як повідомляє Daily Mail, FA має у своєму розпорядженні дані про підозрілі ставки перед матчем, серед яких смс-повідомлення про те, що захисник «Оксфорда» Кіарон Браун отримає жовту картку.


В одному з повідомлень, як передбачається, показано аркуш букмекерської контори зі ставкою 200 фунтів на те, що Браун отримає жовту картку. Коефіцієнт цього був 8 до 1.

24-річний захисник справді отримав попередження на 59-й хвилині гри за фол на Букайо Сака. Очевидці розповіли джерелу, що бачили, як кілька вболівальників «Арсеналу» святкували жовту картку Брауна, вихваляючись, що виграли сотні фунтів.

"Оксфорд" прокоментував розпочате розслідування.

Оксфорд Юнайтед може підтвердити, що їм стало відомо про інцидент з підозрілими ставками під час гри Кубка Англії проти Арсеналу в понеділок увечері.


Клуб повністю співпрацюватиме з будь-яким розслідуванням, і поки воно триває, ми не можемо дати жодних коментарів», – передає заяву клубу Sky Sports.