11 січня 2023 12:37

Кемпбелл про Бейла: "Іноді я думаю, що він мав отримати "Золотий м'яч". Але втиснути його між Мессі та Роналду не можна. Двоє – сім'я, троє – натовп"

Сол Кемпбелл вважає, що Гарет Бейл заслуговував на виграти «Золотий м'яч».


9 січня 33-річний валлієць оголосив про завершення професійної кар'єри.

- Бейл оголосив про свій відхід. Ви багато разів грали проти нього. Яка ваша думка про нього, його кар'єру та його рішення?

– Я думаю, йому просто потрібен вільний час. Я думаю, що професійний футбол – це тяжко. Це важко, особливо коли ти маєш довгий сезон. Що тобі потрібно? Вільне літо.


Він мав чудову кар'єру, особливо в «Реалі». Неймовірна. Її кінець був трохи гіршим. Але, зрештою, це все одно чудова кар'єра. Він забивав неймовірні голи.


Він розпочинав як лівий захисник. Потім він перейшов із «Саутгемптона» до «Тоттенхема». Там його роль внесли невеликі зміни, а решта вже історія.

– Чи не думаєте ви, що він міг би досягти більшого, якби не травми, і якби він був професійнішим у певні моменти?

- Я думаю, що іноді в Іспанії було занадто багато галасу, як у випадку з гольфом. "Занадто багато гольфу, занадто багато гольфу, занадто багато гольфу". Я думаю, що шум стихає. Бувають моменти, коли я думаю, що він мав отримати «Золотий м'яч», бо забивав неймовірні голи, віддавав гольові передачі...

Але були Мессі та Роналду, і третього між ними не можна було втиснути. Двоє – це свого роду сім'я. Троє – натовп, як ви знаєте, – сказав колишній захисник «Арсеналу» та «Тоттенхема».