10 січня 2023 19:07

Карло Анчелотті: "Трофеї важливі для "Реала", потрібно добре зіграти з "Валенсією" у Суперкубку. Стосунки з Гаттузо не завжди складалися добре через особисті проблеми"

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті висловився перед грою з «Валенсією».


Команди зустрінуться у півфіналі Суперкубку Іспанії 11 січня.

«Трофеї важливі для нашого клубу. Минулого року успіх у цьому змаганні надав нам впевненості, бажання боротися. Я сподіваюся, що цього разу станеться те саме. Потрібно добре підготуватися та якісно зіграти проти «Валенсії», щоб отримати можливість повернутися додому з черговим трофеєм.

Те, що ми будемо не в найкращій формі на цьому етапі сезону, було очікувано. Але сигнали, які я отримував на тренуваннях, є позитивними. Гра з "Вільярреалом" здивувала мене, я побачив іншу команду. Нам треба все робити правильно, зокрема захищатись, бо це нам не дуже добре вдавалося. Треба попрацювати. Але ця команда знає, як захищатись на високому рівні, захищатись краще, ніж у грі з «Вільярреалом».

У нас із Гаттузо було багато радісних моментів, тому що ми перемагали та проводили багато часу разом. Наші стосунки не завжди складалися добре через особисті проблеми, але я про це говорити не хочу.

Ми маємо боротися за кожен трофей, бо ми завжди думаємо саме про це. Ми дуже близькі до нагороди і маємо докласти для її завоювання всі необхідні зусилля. Наша мета – виграти Суперкубок Іспанії, далі ми не заглядаємо», – сказав Анчелотті.