10 січня 2023 15:27

Мерсон про Кейна: "Якщо МЮ хоче колись наздогнати "Сіті", вони повинні отримати Харрі. "Тоттенхем" тримається тільки завдяки йому"

Пол Мерсон вважає, що "Манчестер Юнайтед" варто підписати Харрі Кейна.


«У епоху, коли клуби смітять грошима, а форварди світового класу – це рідкість, мені здасться божевіллям, якщо «Манчестер Юнайтед» не піде за Харрі Кейном.

Можна шукати по всьому світу, ламати голову та напружувати всіх скаутів, але відповідь прямо перед вами. В даний час немає жодного доступного гравця, який був би близьким до Кейна.

Якщо «Юнайтед» хоче колись наздогнати «Манчестер Сіті», вони мають отримати Кейна. Усі хочуть підписати нападаючого і шукають усюди, але найкращий центральний нападник знаходиться прямо у них під носом.

Він грає за "Тоттенхем", який абсолютно нічого не виграє, і, звичайно, рано чи пізно йому знову закрутить голову можливість трансферу.

Я не знаю, чого їм не вистачає. Навіть якщо він коштує 150 мільйонів фунтів і контракт розрахований на чотири або п'ять років, вони отримають понад сто голів. Хто ще може дати їм це?

Усі говорять про Ерлінга Холанда, але, на мій погляд, Кейн міг би показати аналогічні результати у такій команді, як «Манчестер Сіті», і навіть віддати ще більше гольових передач.

Харрі Кейн, як і раніше, є ідеальним підписанням для «Манчестер Юнайтед». Навіть якщо він не зрівняється з Холанд, він недалеко від нього. Він створює багато моментів. Якби він підписав контракт із «Юнайтед» і вони потрапили в четвірку найкращих цього сезону, я б очікував, що вони почнуть вигравати.

Назвіть мене дурнем, але, як на мене, Кейн навіть дав би «Юнайтед» шанс виграти Лігу чемпіонів. Він – машина. "Тоттенхем" знаходиться там, де він є, тільки завдяки Харрі Кейну, все просто. Він і є різниця», – написав Мерсон у колонці для Daily Star.