10 січня 2023 10:55

Футбольна агентка звинуватила президента FFF Ле Гре в сексуальних домаганнях

Президент Федерації футболу Франції (FFF) Ноель Ле Гре, після резонансного інтерв'ю, знову опинився у центрі скандалу. Футбольна агентка Соня Суїд звинуватила чиновника в сексуальних домаганнях.


"Мені тоді було 28 років. Йому - 72. Ле Гре повинен мати повагу. Він ніколи не дивився на мене як на агента, а як на цукерку, яку можна пожувати. Вульгарно кажучи, він бачив у мені груди і дупу.


Я одна з тих рідкісних жінок (агентів), які намагаються проявити себе. І все ж я зрозуміла, що з кожною годиною єдине, що його цікавило - це мої дві груди і моя дупа. Це насильство, мені було боляче. Це принизливо", - цитує Суїд Globo.

Також Суїд розповіла, що 2014 року Ле Гре запросив її у свою квартиру для обговорення робочих моментів. Коли вона зайшла в кімнату, то побачила два келихи з шампанським. Агентка змогла знайти привід покинути квартиру.

Нагадаємо, раніше Ле Гре жорстко відповів на запитання про Зідана в одному зі своїх інтерв'ю, заявивши, що не став би брати слухавку, якби Зінедін зателефонував йому. Пізніше Ле Гре вибачився перед колишнім футболістом.