9 січня 2023 18:30

"Дебілом треба бути": російський екс-футболіст розповів, як злякався переходити до "Динамо"

Колишній футболіст волгоградського "Ротора" та "Ростова" Михайло Осінов зізнався, що наприкінці 90-х злякався переходити до київського "Динамо". За словами нинішнього помічника головного тренера ростовської команди, він навіть мав розмову з легендарним Валерієм Лобановським, але ухвалив рішення відмовитися від переїзду в Україну.


Про це Осінов розповів в інтерв'ю порталу Sport24. 47-річний фахівець не зміг сам пояснити свої емоції на той момент. У результаті 1998 року він опинився в "Роторі", за який провів понад 70 матчів у чемпіонаті Росії на позиції півзахисника.

"Сам не знаю, як так вийшло, що я відмовився. Ми зустрілися, поспілкувалися. Лобановський сказав, що хоче мене бачити в Києві. Поруч нікого не було, хто б підказав. Може, злякався. Хоча багато хто мені каже: "Відмовити такій людині – це дебілом закінченим треба бути, б***. Ну я і не в Томськ десь переїхав! Лише "Ротор" складав конкуренцію московським командам. І тут питання над матеріальної складової. У Києві я не менше заробив би, це точно", – сказав Осінов.


Фото - ФК "Ростов"