7 січня 2023 08:34

Френк Лампард: "Якщо ми зіграємо проти "Саутгемптона", як проти МЮ, нам аплодуватиме 40 тисяч вболівальників"

Головний тренер “Евертона” Френк Лампард прокоментував поразку своїх підопічних у матчі проти “Манчестер Юнайтед”:


“Ніхто не щасливий від поразки, я – найбільше, але ви можете контролювати виступ, ви не завжди можете контролювати результат, але виступ був чудовим у багатьох відношеннях.


Ми завжди можемо виглядати краще, але гра була хороша, якщо взяти до уваги, що “Ман Юнайтед” у хорошій формі, це їхня найсильніша команда, вони забивають через кілька хвилин після старту, але потім ми демонструємо стійкість, хоробрість у володінні м’ячем, організацію захисту та робочу етику – трохи схоже на те, що ми робили проти “Сіті”. Але ми були дуже небезпечними в цій грі, і у нас були хороші шанси”, - сказав Лампард


Також наставник поділився думками про наступний матч проти “Саутгемптона”.


“Нам доведеться керувати грою, тому що вона буде для нас важливим матчем через те, де вони знаходяться в таблиці, що зробить для нас три очки, щоб змінити картину і, можливо, підняти нас на два або на три місця вище в таблиці.


Їм [гравцям] потрібно зосередитися, ми впораємося з цією зосередженістю, за тиждень було три великі ігри, дві у великих клубах. Вони віддали все, тому їм потрібно трохи відпочити і ввійти в гру, щоб зрозуміти, що це означає для цього клубу.


Кожна гра має бути такою ж, як гравець “Евертона”, ви граєте на “Гудісоні”, і ви повинні розуміти, що це означає і що хочуть бачити вболівальники. Якщо ми зіграємо так, як сьогодні, ви побачите, як уболівальники аплодують у кінці, зіграйте так на Гудісоні, і вам аплодуватимуть 40 000”, - додав англійський наставник.


Нагадаємо, що перед матчем з МЮ з'явилася інформація, що доля Лампарда буде вирішуватися якраз у поєдинку з "манкуніанцями".

Відзначимо, що “Евертон” та “Саутгемпон” зустрінуться 14 січня у Ліверпулі. Обидві команди перебувають у зоні вильоту АПЛ.